Partit decisiu pel Júnior


  • Comparteix:

El Júnior té un partit important

El Júnior té un partit important

El Júnior de futbol rep Les Franqueses a la dissetena jornada de la Primera Territorial amb la intenció de consolidar-se a la part alta de la taula. A la Tercera Territorial, el Júnior 'B', líder de la categoria, té un difícil compromís al camp del Sant Pere Nord, tercer classificat, a un punt dels santcugatencs.

El Júnior rep aquesta jornada el seu immediat perseguidor a la Primera Territorial, Les Franqueses. Els de Javi Pérez, després de tombar el Molletense a domicili, afronten el partit carregats de moral, conscients que una victòria els allunyaria dels seus propers rivals i els consolidaria a la part alta de la classificació. El tècnic santcugatenc creu que serà un partit complicat.

Javi Pérez

Será un partido complicado. En casa no nos hacemos respetar y ellos son el mejor equipo del grupo.



Pel que fa a la Segona Territorial, La Farga té una immillorable ocasió per refer-se del cop rebut la passada jornada al camp de l'Olímpic Can Fatjó, on va caure per 4 gols a 2. Els santcugatencs reben el darrer classificat de la categoria, el Llano de Sabadell. Tres punts d'or que servirien per allunyar l'equip de les posicions de descens.

I a la Tercera Territorial, hi trobem quatre conjunts santcugatencs. El Mira-sol, sisè amb 9 punts, visita el camp del Can Boada "B", trezè amb 14. Després de la derrota de la jornada passada, a casa contra el Sant Pere Nord, els tres punts d'aquest cap de setmana són vitals. La Penya Blau-i-grana, per la seva banda, rep el Roureda amb la intenció de retallar els 10 punts que els separen. El partit de la darrera jornada, contra el Marina, va ser ajornat. El Sant Cugat esport "B" rep el Les Fonts amb la moral alta després de tombar l'Integració Senegalès a domicili per 2 gols a 3. Els santcugatencs estan a 5 punts del líder, el Júnior "B". Precisament el segon equip del Júnior, que ve de tombar el Matadepera, visita el camp del Sant Pere Nord, tercer classificat a un punt del líder.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.