El Rubí s'endú el derbi


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau derrotat per 2 gols a 3 davant d'un gran Rubí que aspira a l'ascens. Els d'Andoni Ortolà, amb superioritat numèrica al camp, no són capaços de sumar cap punt en el primer partit com a locals.

Partit amb moltes cares el que han disputat el Santcu i el Rubí. Els primers 45 minuts han estat dels rubinencs que han aconseguit anul·lar els vermell-i-negres i marxar al descans amb un 0-2 . Dos minuts abans, però, Toni, el porter santcugatenc, parava un penal que donava una espurna d'esperança al conjunt santcugatenc.

A la represa, els papers s'han canviat. Els d'Andoni Ortolà, han gaudit de la possessió de la pilota des del primer minut. Boria, al minut 47, i Arcadi, al 49, aconseguien l'empat a 2.

A partir d'aquí, el matx s'ha trencat i el Rubí es quedava amb un home menys. Tot i la inferioritat numèrica, els rubinencs han aconseguit marcar el tercer i definitiu gol.

El tècnic santcugatenc, Andoni Ortolà valora el matx.


Andoni Ortolà

La primera part ens han dominat, però a la segona les coses han canviat. En les jugades d'estratègia ens han marcat dos gols, i a partir de llavors hem anat a remolc.



La jornada que ve els vermell-i-negres visiten al Palafrugell, líder de la Preferent Territorial després d'haver guanyat els dos enfrontaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.