La signatura del regidor d'Esports ja llueix al llibre d'honor de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

Xavier Amador ha signat el llibre d'honor de la Penya Blaugrana de Sant Cugat. Després de la signatura té lloc un intercanvi de samarretes entre el president de l'entitat i el regidor d'Esports.

Xavier Amador, com els últims regidors d'Esports del Municipi, ha estampat la seva signatura al llibre d'honor de l'entitat blaugrana de Sant Cugat. Una idea, sorgida des de la Penya, que segueix amb la tradicional filosofia de l'entitat santcugatenca. Que siguin persones de la ciutat les que majoritàriament signin aquest llibre. Josep Maria Félez és el president de la Penya.


Josep Maria Félez

El 99% dels que signen són candidats formats a Sant Cugat


Xavier Amador, que es va declarar culé, va rememorar, un cop signat el llibre, la seva etapa com a jugador de la secció amater de rugbi del FC Barcelona. D'aquella etapa és la samarreta que va entregar com a regal a la Penya. Amador es mostrava molt orgullós de signar el llibre.


Xavier Amador

Estic orgullòs. És un honor i una sorpresa


Amador passa a ser l'últim signant d'un llibre que va estrenar el mític directiu del Barça Nicolau Casaus el gener de l'any 1986, i per on han signat personatges il·lustres com l'alcalde Lluís Recoder, Manel Gamper (net del fundador del club), Lluis Bassat o l'ex-jugador de la secció d'handbol, Xavier O'Callaghan entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.