3 victòries, 1 empat i 1 derrota a la territorial


  • Comparteix:

Les decisions arbitrals condicionen el partit entre el Junior i Les Franqueses (1-1). Els santcugatencs, que acaben el matx amb nou jugadors, aconsegueixen un punt valuós per consolidar-se a la zona mitja de la taula.

Les expulsions de Jesús i d'Àlex, més dos penals rigorosos contra els santcugatencs, donaven l'empat a 1definitiu a Les Franqueses. La jornada vinent, els de Javi Pérez (8ens) visiten el Sant Feliu de Codines, conjunt molt necessitat de punts al situar-se en la zona de promoció per la permanència.

Pels cinc conjunts santcugatencs que militen a la Tercera Territorial, aquesta, ha estat una bona jornada per tres d'ells. El Sant Cugat Esport B (2n) vencia per 5 gols a 0 a l'Esquerra de l'Eixample. Els vermell-i-negres, visiten la Roureda (8è). De la seva banda, La Farga (6è), obtenia una victòria (1-4) important a casa del Montbau (3r), que els serveix per retallar distàncies amb la zona alta de la taula. Els d'Antoni Barrachina reben el Pajaril (5è).

L'altra victòria valuosa de la jornada, l'aconseguia el segon conjunt del Junior (13è), en vèncer per 2 gols a 0 La Roureda. Els blau-i-negres, tenen una bona oportunitat de sortir de la zona baixa de la taula aquesta jornada davant el Xespa (14è).

La Penya Blaugrana Sant Cugat (3r) encadenava la segona derrota consecutiva davant el Juventut 25 de Septiembre (11è) per 1 gol a 0. Amb aquest resultat els santcugatencs se situen a cinc punts de la promoció per l'ascens. El partit més complicat de la Tercera Territorial, serà el que afrontarà a la Penya amb el Parc, el líder invicte de la categoria.
Escoltem el tècnic blaugrana Fermin Lázaro.


Fermin Lázaro

Hem de guanyar, perquè portem dues derrotes seguides i no volem despenjar-nos del Santcu.


Per últim, el Mira-sol Bacó (7è), que ha descansat aquesta jornada, visita l'Esdila, l'últim classificat de la categoria i que encara no sap que és puntuar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.