Protagonisme santcugatenc a Cornellà-El Prat


  • Comparteix:

El santcugatenc Benja Estacio

El santcugatenc Benja Estacio

El santcugatenc Benja Estacio és un dels tres guanyadors del concurs 'La Veu d'un Sentiment' organitzat pel RCD Espanyol per triar els càntics de la inauguració del nou estadi de Cornellà-El Prat. La cançó 'Glòria als herois' sonarà el 2 d'agost en el partit inaugural contra el Liverpool.

140 persones van presentar els seus projectes al concurs, entre els quals es va fer una selecció de deu finalistes per acabar triant els tres guanyadors: Benja Estacio amb 'Glòria als herois', Javier de Haro amb 'Blanquiazul mi corazón' i Agustín Aspa amb 'Som l'Espanyol'. A més de ser seleccionats, el premi inclou uns 3.000e. Segons el santcugatenc Benja Estacio, la seva cançó és la que té més aparença d'himne de les seleccionades.

Benja Estació

És la que és més himne de les tres seleccionades. De fet, volia fer un himne Eurovisiu.


El destacat músic Pep Poblet interpretarà amb el saxo 'Glòria als herois' el dia de la inauguració de l'estadi. La cançó escollida i les altres nou finalistes ja es poden escoltar a la web del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.