Situació complicada per a Maestro a l'Alcoià


  • Comparteix:

Fernando Maestro, jugador de l'Alcoià de la Segona Divisió B

Fernando Maestro, jugador de l'Alcoià de la Segona Divisió B

El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, es mostra preocupat pel buit de poder, ara mateix sense junta directiva, que hi ha en el seu club des de final de la temporada passada. La plantilla només té sis jugadors, dos d'ells lesionats, i l'entrenador José Bordalás ha dimitit aquesta setmana. Tot i les dificultats, Maestro espera poder fer un bon equip i lluitar per entrar al play-off.

La situació econòmica per la que passa el Club Esportiu Alcoià ha provocat que el seu entrenador, José Bordalás, dimitís la setmana passada al considerar que l'elevada fitxa que tenia representava una càrrega pel club. Un dels sis jugadors que té en plantilla l'Alcoià és el santcugatenc Fernando Maestro, que és conscient de les dificultats que pateix el club. Tot i això, Maestro, confia en superar la situació actual i realitzar una bona temporada.

Fernando Maestro

Per mi l'objectiu és el playoff, però sabem que la situació és delicada









Maestro, que amb l'Alcoià va jugar la temporada passada el play-off d'ascens a Segona Divisió, es trobarà amb altres santcugatencs dins el grup 3 de la Segona Divisió B. Joan Esteva i Chema Buenache, entrenador i jugador de l'Sporting Mahonés respectivament, i Benja Martínez, jugador del Barcelona Atlètic. La temporada comença el proper 30 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.