Canvis en la directiva del SantCu


  • Comparteix:

Santasusagnada tindrà dos vicepresidents

Santasusagnada tindrà dos vicepresidents

Els fins ara directius del Sant Cugat Esport, Toni Tàrrega, Jordi Gomar i Ton Pou, deixen el club i seran substituïts per Ferran Benet i Tomàs Subirà en els seus càrrecs. Jaume Garcia i Núria Bordas s'incorporen a l'àrea social del club.

Ferran Benet contiuarà ocupant un càrrec en l'àrea social, a més de passar a ser vicepresident de l'entitat santcugatenca. De la mateixa manera, Tomàs Subirà compaginarà les tasques a l'àrea econòmica amb les de vicepresident. D'aquesta manera es cobriran les baixes de Toni Tàrrega que deixa la vicepresidencia del club, i de Jordi Gomar i Ton Pou, directius vermell-i-negres.

El president del club santcugatenc, Llorenç Santasusagna, comenta que la directiva apostarà fort per potenciar el treball de l'àrea social del club, per això la incorporació de Núria Bordas i Jaume Garcia a aquesta àrea.

Llorenç Santasusagna

Volem potenciar el tema de valors, sobretot amb els més petits. volem donara l'àrea social, més temes de participació, més temes de formació.



Aquests canvis seran efectius quan comenci la nova temporada, és a dir, a partir de l'1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.