Lucas Porcar jugarà a l'Epanyol B


  • Comparteix:

Lucas Porcar afronta un nou repte, el de jugar a Segona Divisió B

Lucas Porcar afronta un nou repte, el de jugar a Segona Divisió B

El santcugatenc Lucas Porcar ja és jugador de l'Espanyol B i comença avui la pretemporada amb el seu nou conjunt. Tot i que Porcar ja havia debutat amb el filial a Tercera Divisió, aquest any jugarà amb la resta de l'equip a Segona B.

Lucas Porcar ha finalitzat la seva etapa al juvenil de l'Espanyol per a donar el salt al filial de l'entitat catalana. Lucas, campió d'Europa i subcampió del món amb la selecció sub-17, afronta aquest nou repte amb molta il·lusió i amb confiança per fer un bon paper.
El santcugatenc, que valora com a positiva la competència entre el jugadors, es marca com a objectiu fer-se un lloc a l'equip i treballar per convertir-se en un peça clau al filial de l'Espanyol.


Lucas Porcar

Fer-se un lloc en l'equip a base sacrifici i treball.








L'Espanyol B, amb Lucas Porcar, passarà revisió mèdica aquest matí i a la tarda ja començaran els entrenaments de pretemporada. Lucas Porcar coincideix a l'equip amb un altre santcugatenc, David López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.