La Penya Barcelonista Xavi en marxa al setembre


  • Comparteix:

La directiva de la penya amb Lluís Corretja a l'esquerra. (foto de www.mundodeportivo.es)

La directiva de la penya amb Lluís Corretja a l'esquerra. (foto de www.mundodeportivo.es)

El fundador i president de la Penya Barcelonista Xavi, el santcugatenc Lluís Corretja, comenta que volen crear un lloc de trobada per veure els partits del Barça i donar molts avantatges per als seus socis. L'entitat vol organitzar quatre o cinc desplaçaments gratuïts durant la temporada gràcies als patrocinadors.La Penya Blaugrana Xavi començarà a funcionar a partir del setembre a les instal·lacions del Vallparc, a la Rabassada.

La Penya Blaugrana Xavi planeja una estrena amb convidats de nivell, el president del club, Joan Laporta i alguns ex jugadors del Futbol Club Barcelona ja han confirmat la seva assistència. No caldrà ser soci del Club de Tennis Vallparc per ser soci de la penya, tot i que si que hi haurà una tarifa diferent segons el cas. Per als qui no són socis del club de tennis la tarifa serà de 50 euros l'any. El futur president de la penya, Lluís Corretja, explica els motius que l'han portat a crear la Penya Barcelonista Xavi.

Lluís Corretja

Fer la Penya Barcelonista Xavi és un honor per tractar-se d'un dels millors jugadors d'Europa.









Els socis de la Penya Barcelonista Xavi podran veure els partits del Futbol Club Barcelona en una televisió panoràmica. Alguns dels avantatges que tindran els socis serà sortejar la samarreta del Xavi quan marqui un gol, entrada gratuïta a la sala de festes Luz de Gas, a més d'organitzar actes socials per cap d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.