Benja, un mes de baixa


  • Comparteix:

Benja estarà tres setmanes de baixa(foto:joinfutbol)

Benja estarà tres setmanes de baixa(foto:joinfutbol)

El santcugatenc Benja, jugador del Barça Atlètic, estarà un mes de baixa després de patir una fractura en un dels dits del peu en el darrera partit jugat davant el Mallorca B. El retorn de Benja podria ser a la vuitena jornada de lliga al camp del Logronyès.

Mala sort. Així es com podríem definir la lesió del davanter centre del Barça Atlètic, Benja Martínez. Benja va jugar els darrers minuts davant el Mallorca B i en una de les jugades va rebre una trepitjada d'un jugador mallorquí. Després de diferents proves, els metges li han diagnosticat una fractura en un dels dits del peu i això farà que el santcugatenc estigui un mes de baixa. Després de dues jornades de lliga, Benja havia jugat el primer partit com a titular al camp del Badalona i en aquest últim matx va jugar a la segona meitat. El retorn de Benja als terrenys de joc podria ser l'11 d'octubre al camp del Logronyès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.