La ZEM Jaume Tubau i el camp del Mira-sol gairebé a punt


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Amador, visita les obres de millora de la ZEM Jaume Tubau i el camp de futbol de Mira-sol. Dissabte es farà l'estrena oficial de la ZEM Jaume Tubau, mentre que el camp del Mira-sol encara està per confirmar quan es farà la inauguració, data que podria ser el dia 9 d'octubre.

Totes dues instal·lacions han patit millores considerables que fan que siguin pràcticament noves. A més del canvi de gespa, en tots dos camps s'han instal·lat sis canons de reg hidràulics de darrera generació. Pel que fa a la gespa, totes dues instal·lacions gaudiran de gespa artificial adaptada a les necessitats de cada cas. La gespa de la ZEM Jaume Tubau, està pensada només per la competició, mentre que la del camp del Mira-sol , a més està pensada com a espai recreatiu esportiu. Per això, l'empresa constructora, l'UTE Jardineria El Cedro i Garden Tona, ha utilitzat diferents materials en cada cas, tot i que totes estan preparades per no tenir problemes de drenatge amb la pluja.

D'altra banda, a la ZEM Jaume Tubau s'ha millorat la il·luminació, amb la instal·lació de dos focus més a cada torre, havent-hi ara sis a cadascuna de les quatre del camp. S'ha millorat l'accés del vehicles de serveis en el camp de futbol, a més de construir-se una nova porta a la zona de pistes poliesportives. També s'ha canviat el sistema de calefacció de l'aigua dels vestuaris, que deixa de ser elèctric i es canvia a gas, fet que millorarà el servei i serà un estalvi econòmic. També està previst que es canviïn els 38 seients de la graderia. El regidor d'Esports, Xavier Amador, comenta alguns del canvis a la ZEM Jaume Tubau.

Xavier Amador

Una millora molt important de l'enllumenat, hem canviat els accesos de les grues i també s'han climatitzat les instal·lacions.




Al camp del Mira-sol, potser el canvi és més visible per la presència per primera vegada de gespa artificial. Però a més s'ha instal·lat un marcador electrònic, a més d'unes xarxes d'atura en els camps de futbol 7. En quan a la il·luminació del camp, s'ha preparat la instal·lació perquè en el futur es pugui passar de tres torres de focus a quatre sense haver de fer obra. Amador creu que són els usuaris els que han de valorar les millores.

Xavier Amador

El Mira-sol i tots els que utilizin aquesta instal·lació seran els que donaran la nota d'aquesta obra.



Aquest dissabte, durant la presentació del Sant Cugat Esport, es farà la inauguració oficial de la ZEM Jaume Tubau, mentre que el camp del Mira-sol encara no té data oficial per la seva obertura, encara que podria ser divendres 9 d'octubre. El cost total de les obres ha estat de 497.000 euros en el cas de la ZEM Jaume Tubau i de 623.000 euros en el cas del camp del Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.