Nou entrenador per a Gabri i Migue


  • Comparteix:

Gabri i Migue estaran a les ordres de Narcís Julià

Gabri i Migue estaran a les ordres de Narcís Julià

Els dos futbolistes santcugatencs del Girona, Gabri i Migue, tenen nou entrenador, Narcís Julià. El fins dilluns preparador del conjunt gironí, Cristòbal Parralo, destituït pels mals resultats, no havia comptat gaire amb els dos santcugatencs en les nou jornades disputades fins ara de la Segona Divisió de futbol. Ara tenen l'oportunitat de tornar-se a fer un lloc a l'equip.

En els 810 minuts que s'han disputat de campionat, ni Migue ni Gabri han tingut un gran protagonisme. El defensa santcugatenc, que ara fa dues temporades va donar l'ascens al Girona a la Segona Divisió, ha disputat un total de 174 minuts, repartits en tres partits, dos d'ells com a titular. Per la seva banda, Gabri, només ha jugat cinc estones, sempre sortint des de la banqueta i sumant 69 minuts.

Aquestes estadístiques són molt diferents de les que presentaven tots dos jugadors la temporada passada, on van tenir un paper important en la permanència del conjunt gironí a la categoria. Ara, amb Narcís Julià, tant Migue com Gabri parteixen de zero per intentar fer-se un lloc de nou a l'equip titular i ajudar el Girona a sortir de la penúltima posició de la taula, on suma 7 dels 27 punts disputats. Diumenge a les cinc de la tarda (17:00h), el Girona visita el camp del Salamanca, novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.