Arrenca el Campus Nadal del SantCu


  • Comparteix:

Aquesta és la primera edició del Campus Nadal

Aquesta és la primera edició del Campus Nadal

Avui comença la primera edició del Campus Nadal de futbol que organitza el Sant Cugat Esport i que espera repetir els èxits aconseguits amb el ja tradicional Campus de Setmana Santa. El Campus Nadal s'allargarà fins el 5 de gener i va dirigit a nens i nenes de sis a 12 anys.

El campus arrenca avui i continuarà els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre 2009 i el 4 i 5 de gener del 2010, entre les nou del matí (09:00h) i dos quarts de dues del migdia (13:30h). Els nens i nenes participants gaudiran d'unes vacances que giraran al voltant del futbol i els seus valors. El club pretén satisfer així els nens que volen fer esport durant les vacances i oferir un lloc on portar els nens als pares que treballen durant aquests dies. El coordinador de l'escola de futbol del Sant Cugat Esport, Juan Antonio Gil, explica els objectius d'aquest campus, dirigit tant als jugadors del club com a nens i nenes de la ciutat.

Juan Antonio Gil

L'objectiu és donar facilitats a les famílies que treballen durant aquests dies.



El campus tindrà lloc a la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau de nou del matí (09:00h) a dos quarts de dues del migdia (13:30h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.