El futbol santcugatenc present a diverses competicions


  • Comparteix:

Set equips represeten el futbol santcugatenc

Set equips represeten el futbol santcugatenc

Fins a set conjunts santcugatencs participen aquest cap de setmana en diversos campionats de futbol. Un total de cinc equips del Sant Cugat Esport i dos conjunts del Junior FC, representen la nostra ciutat arreu del territori català.

Els clubs de Sant Cugat seran presents a diverses competicions de futbol que es disputen aquesta Setmana Santa a diferents localitat de Catalunya. Dos conjunts del Junior FC i dos més del SantCu han participat en el 'MIC football',el prestigiós torneig internacional de futbol que aplega als millors equips i seleccions de tot el món. L'aleví B del SantCu ha caigut al setzens de final al perdre per 5 a 0 contra l'Atlètic Segre. Un dels conjunts del Junior s'ha vist superat per l'Ajax d'Amsterdam, justament el rival de l'aleví A vermell-i-negre als vuitens de final. El conjunt del SantCu ha perdut per la mínima davant els holandesos. L'altre equip del Junior ha quedat eliminat als vuitens després de perdre per 0 a 1 davant l'Hospitalet i per 3 a 1 contra la selecció de Brazil.

Per altra banda, els benjamins A i C del SantCu juguen el torneig de Premià de Dalt, amb equips de primer nivell com l'Espanyol, la Gramenet o el Cornellà. Per últim, el conjunt benjamí D del SantCu disputa aquest dissabte el torneig de Sant Antoni de Calonge. Aquest conjunt s'enfrontarà al Cristinenc, el Farners i l'Arbucienca B.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.