L'Hospitalet, campió de lliga amb el tècnic resident a Mira-sol, Jordi Vinyals


  • Comparteix:

Jordi Vinyals, entrenador de l'Hospitalet

Jordi Vinyals, entrenador de l'Hospitalet

El tècnic de l'Hospitalet resident a Mirasol, Jordi Vinyals, guanya 0 a 2 el Castelldefels i es proclama campió de la Tercera Divisió de futbol. L'altra bona notícia del cap de setmana és el triomf del Barça Atlètic a casa de l'Oriola que els classifica matemàticament per disputar el play-off d'ascens a a Segona Divisió.

El protagonista de la jornada és Jordi Vinyals, que s'ha proclamat campió de Tercera Divisió amb l'Hospitalet, gràcies a la victòria per 0 gols a 2 contra el Castelldefels. Avui es coneixeran els rivals per aconseguir pujar a Segona Divisió B. L'altre equip que ha aconseguit una plaça per disputar l'ascens a la Segona Divisió és el Barça Atlètic, amb Benja i Jaume Sobregrau, que s'ha imposat per 1 a 2 al camp de l'Oriola. L'altre conjunt que també lluitarà per estar a Segona és l'Alcoià amb Fernando Maestro a la porteria. . Situació contrària és la que viuran Gabri i Lucas Porcar amb l'Espanyol B que hauran de jugar la promoció de permanència a Segona B i que coneixeran els rivals aquesta tarda. A Tercera, el Santboià on milita el santcugatenc Toni Rodríguez també disputarà el play-off d'ascens a Segona B. De la resta de santcugatencs el tècnic santcugatenc Joan Esteva ha aconseguit la permanència a Segona B amb l'Sporting Mahonès. I Txema Buenache amb el Mercadal de Tercera Divisió ha finalitzat a la mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.