Junior-SantCu, el primer derbi de la nova temporada el 19 de setembre


  • Comparteix:

El SantCu vol celebrar molts triomfs la propera temporada

El SantCu vol celebrar molts triomfs la propera temporada

El primer derbi de la nova temporada entre el Junior i el SantCu es disputarà el 19 de setembre al camp dels blau-i-negres en la segona jornada de competició del grup 3 de la Primera Territorial. El debut del SantCu a la lliga serà el 12 de setembre quan rebran el Juventud Prat. El Junior inicia la lliga com a visitant al camp del Unificación Bellvitge.

Si la temporada passada el primer derbi de la història entre el SantCu i el Junior tancava el campionat de lliga, aquesta nova campanya serà totalment diferent. El Junior i el SantCu s'enfrontaran a la segona jornada de lliga, el 19 de setembre, a camp dels blau-i-negres. La tornada serà el 30 de gener a la ZEM Jaume Tubau. El debut al campionat serà el 12 de setembre. El SantCu rebrà el Juventud Prat i el Junior visita el camp del Unificación Bellvitge. El darrer matx serà el 29 de maig quan el Junior jugarà al camp del Cubelles i el SantCu rebrà el Base Espirall de Vilafranca. Tots dos equips buscaran l'ascens ja que aquesta temporada es reestructuren les categories i els 11 primers classificats pugen.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.