Migue repeteix titularitat a la Copa davant l'Osca


  • Comparteix:

Migue tornarà a ser a l'onze inicial aquest vespre contra l'Osca

Migue tornarà a ser a l'onze inicial aquest vespre contra l'Osca

El defensa santcugatenc del Girona, Miguel Ángel González 'Migue', tornarà a ser titular avui contra l'Osca en el partit de segona ronda de Copa del Rei. Juntament amb el porter Dani Mallo i l'extrem Chechu, Migue serà un dels tres jugadors que repetiran a l'onze inicial després de la victòria (4-2) a la primera jornada de lliga contra el Tenerife.

Migue jugarà avui a les nou del vespre a Montilivi en una alineació amb moltes cares noves. Raül Agné, tècnic del Girona, vol veure en acció els jugadors que no van participar en el debut de lliga, malgrat que ha reconegut que no vol llençar la Copa. El Girona sempre ha caigut a primera ronda des de 2008. El fet d'eliminar l'Osca, entrenat per Onésimo, suposa un repte important pels gironins.

Un dels ingredients interessants del partit és veure el debut del sevillà Dani Bautista, presentat dijous passat i procedent de l'Hèrcules. Tres jugadors més també s'estrenaran en competició oficial amb l'equip gironí: el central Noguerol, procedent del Celta, l'extrem Borja, que militava al Dènia i el davanter Víctor Curto, que va jugar quatre mesos amb l'Osca el 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.