Sobregrau se suma a Gabri al San Roque de Lepe


  • Comparteix:

El San Roque de Lepe compta amb dos santcugatencs a les seves files

El San Roque de Lepe compta amb dos santcugatencs a les seves files

El jugador de futbol santcugatenc Jaume Sobregrau, fins ara jugador del Barça B, ha fitxat pel San Roque de Lepe de Segona Divisió B. A l'equip andalús compartirà vestidor amb el també santcugatenc Gabriel Gómez, provinent del filial de l'Espanyol. El San Roque porta dues victòries en dos partits de lliga gràcies, precisament, a dos gols de Gabri.

Així doncs, el San Roque de Lepe comptarà aquesta temporada amb dos jugadors de la nostra ciutat. A la incorporació durant l'estiu del davanter Gabri s'hi ha sumat la de Jaume Sobregrau per reforçar el lateral dret de l'equip de andalús. Fins el moment, Sobregrau ha disputat els dos primers partits de lliga com a titular i prova de la seva bona feina és que l'equip no ha encaixat cap gol.

El nou lateral del San Roque de Lepe explica els motius de l'arribada al seu nou equip.

Jaume Sobregrau

Hem fet un bon equip, amb gent veterana i jove i vull tindre minuts de joc.



El seu company santcugatenc a la plantilla del San Roque, Gabri, explica com ha estat l'adaptació de Sobregrau a l'equip i el seu rendiment en els primers partits.

Gabriel Gómez

En Jaume i jo ja ens coneixíem. És un jugador que pot aportar molta experiència. De moment ha fet molt bé la seva feina.





El proper partit del San Roque és al camp del Lucena, en partit corresponent a la tercera jornada de lliga i contra un dels equips que no coneix la derrota a la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.