Gran efectivitat de cara a porteria dels blau-i-negres

El Junior goleja (4-1) La Munia en la quarta jornada de la Primera Territorial. Tot i no fer un bon partit, els blau-i-negres han estat molt encertats en atac i han aconseguit així la primera victòria de la temporada com a locals.

Els primers minuts de partit han estat marcats per un futbol imprecís per totes dues bandes. Fins el minut 21, no ha arribat la primera ocasió del partit per part del conjunt de Vilanova i La Geltrú. El Junior ha respost amb dues arribades, de Koke i Moha, aquest últim molt incisiu durant tot el matx.

El partit ha canviat en el minut 37, quan Oriol ha aprofitat una centrada dins l'àrea de Moha per inaugurar el marcador pel Junior. Amb 1 a 0 s'ha arribat al descans. En el segon temps, els blau-i-negres han controlat més el joc i en el minut 50 Pol Barceló ha aconseguit el segon gol després de superar el porter de La Munia. Un gol que ha esperonat el Junior que cinc minuts més tard ha sentenciat amb el tercer gol fruit d'una internada de Carlos. Però la pluja de gols blau-i-negres no s'ha aturat aquí, ja que els homes de Francesc Puig han fet gala d'una gran efectivitat cara porteria i Pol Barceló ha fet el quart gol. Els visitants no han abaixat els braços i han buscat el gol de l'honor que ha arribat amb un penal en el minut 80.

Victòria pel Junior per 4 gols a 1, i l'entrenador dels blau-i-negres, Francesc Puig, content per la victòria però no pel joc del seu equip.

Francesc Puig

No hem fet un bon partit. Juguem millor fóra que a casa, però hem tret els punts i crec que el resultat és just.

Els santcugatencs continuen a la part alta de la taula amb tres victòries i un empat en quatre jornades. La propera setmana el Junior visita el camp del Martorell.