El SantCu suma un punt a Cervelló en els darrers cinc minuts de partit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu del Sant Cugat Esport

El Sant Cugat Esport empata (2-2) al camp del Cervelló després d'anar perdent per 2 a 0. Els santcugatencs aconsegueixen l'empat en els darrers cinc minuts de partit amb gols de Claudi i Pucho. Els de José Luís Duque encara no coneixen la victòria després de tres empats i una derrota.

Els de José Luís Duque tenien un gran repte abans de la jornada, aconseguir el primer triomf de la temporada, però no ha estat possible. Els santcugatencs han sortit molt adormits al camp del Cervelló i han encaixat dos gols a la primera part. Aquest resultat parcial deixava els santcugatencs molt tocats anímicament. A la represa, els vermell-i-negres s'han posat les piles i en els darrers cinc minuts de partit han aconseguit un punt valuós. Claudi i Pucho s'han convertit en els autors dels gols santcugatencs.

El jugador del SantCu Joan Egaña destaca l'empat aconseguit, però demana més concentració en el primer temps.

Joan Egaña

No podem sortir adormits com en el primer temps. Cal aprendre dels errors.


Després de quatre jornades de competició, el SantCu suma tres punts de 12 i se situa a la part baixa del grup. La jornada que ve, els santcugatencs reben el San Mauro amb l'objectiu d'aconseguir el primer triomf de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.