La reforma del futbol català, un problema d'instal·lacions pels clubs santcugatencs


  • Comparteix:

La categoria aleví s'inicia aquest cap de setmana amb la nova modalitat de futbol-7

La categoria aleví s'inicia aquest cap de setmana amb la nova modalitat de futbol-7

El Sant Cugat Esport, el Mira-sol Baco i la Penya Blaugrana Sant Cugat consideren que la reforma feta per la Federació Catalana de Futbol (FCF) els provoca molts problemes d'espai a les instal·lacions. La categoria aleví ha passat de futbol-11 a futbol-7 i això ha comportat que el nombre d'equips s'incrementi, provocant que les instal·lacions s'hagin quedat petites.

La tertúlia esportiva del magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat Ràdio ha girat al voltant de la reforma del futbol català. Els directors esportius del Sant Cugat Esport, Joaquim Garcia, de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Antonio Sánchez, i el del Mira-sol Baco, Joan Garcia, han valorat com a positius els canvis introduïts per la Federació Catalana de futbol a les categories infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

L'únic aspecte negatiu és que els jugadors alevins disputaran la modalitat de futbol-7 i això comporta un problema d'espai a les instal·lacions. El director esportiu del SantCu, Joaquim Garcia, lamenta la falta de més vestidors a la ZEM Jaume Tubau.

Joaquim Garcia

Anem curts d'instal·lacions i ens genera molts problemes.


La Penya Blaugrana Sant Cugat també té problemes de vestidors i fins i tot alguns dels equips s'han queixat per aquesta situació. El director esportiu de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Antonio Sánchez, explica la situació.

Antonio Sánchez

El problema de les instal·lacions és important. Els rivals es queixen per la falta de vestidors.



El Mira-sol Baco també té la mateixa problemàtica amb només quatre vestidors. La nova categoria aleví de futbol-7 es posa en marxa aquest cap de setmana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.