Esteva guanya a Vinyals en el partit d'entrenadors santcugatencs


  • Comparteix:

Planter entrenat per Joan Esteva, únic santcugatenc amb resultat positiu

Planter entrenat per Joan Esteva, únic santcugatenc amb resultat positiu

L'entrenador santcugatenc de l'Sporting Mahonès, Joan Esteva, venç el Castelló (2-1) dirigit pel tècnic resident a Mira-sol Jordi Vinyals en l'únic resultat positiu dels santcugatencs a Segona A, Segona B i Tercera Divisió. L'altre resultat destacat és l'empat de Migue amb el Girona a casa contra el Recreativo a Segona A. La resta perden els seus partits amb els seus respectius conjunts.

Després de la victòria de Joan Esteva en el duel contra Jordi Vinyals, l'Sporting Mahonès se situa a mitja taula. També a Segona Divisió B, el Santboià de Toni Rodríguez perd (0-2) a casa davant l'Oriola i continua immers en les posicions de descens. El porter santcugatenc de l'Alcoià, Fernando Maestro, tampoc pot evitar la derrota en el partit disputat a Badalona (1-0) mentre que Gabri i Sobregrau no han disputat cap minut de la derrota del San Roque de Lepe contra el Sevilla Atlético (0-1).

A Tercera, l'Espanyol B de David López i de Lucas Porcar també cau derrotat al camp del Manlleu (2-1) i perd la segona posició. López ha disputat els 90 minuts mentre que Porcar ha estat substituït al minut 60.

L'altre santcugatenc que ha sumat aquesta jornada és Migue amb l'empat del Girona (0-0) a Montilivi contra el Recreativo i se situa a la zona baixa de la classificació de Segona A. El futbolista santcugatenc ha disposat de l'ocasió més clara del seu equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.