A les ordres de Guardiola


  • Comparteix:

Benja torna a excercitar-se amb el primer equip

Benja torna a excercitar-se amb el primer equip

El futbolista santcugatenc Benja ha estat un dels escollits per Josep Guardiola per realitzar l'entrenament de dimarts amb el primer equip del FC Barcelona. Una sessió sota mínims a causa de la manca d'efectius per les convocatòries internacionals de la majoria de jugadors. A més de Benja, cinc companys més del filial han entrenat amb el primer equip.

13 jugadors del Barça disputen partits internacionals amb les seves respectives seleccions. Això ha fet que Josep Guardiola només comptés amb cinc jugadors del primer equip: Pinto, Maxwell, Bojan, Keita i Jeffren. Per aquest motiu el tècnic de Santpedor ha cridat el santcugatenc Benja i cinc companys més del filial per poder realitzar una sessió preparatòria en condicions. Els escollits han estat el porter Oier, Planes, Fontàs, Thiago i Ilie. Per la seva banda, l’altre lesionat de l’equip, Gaby Milito, ha fet tractament per recuperar-se del trencament del bíceps femoral de la cama dreta.

A l'entrenament hi han estat presents ungrup de japonesos de l'escola Nihon Kougakuin, vinculada al Yokohama Marinos.Els joves estan realitzant una estada esportiva a Barcelona i s'instal·len al Centre d'Alt Rendiment (CAR) fins dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.