El Junior B vol seguir líder i el Mira-sol B vol entrar en fase d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior B

Imatge d'arxiu del Junior B

El Junior B, líder del grup 15 de la Tercera Territorial, vol mantenir aquesta posició de privilegi davant el Can Colapi B, penúltim classificat del grup. La resta de partits són Penya Blaugrana-Marina, Mira-sol A-Esdila i Badia-La Farga. En el grup 14, el Mira-sol B juga un partit difícil davant l'Amistad, rival directe per l'ascens de categoria. En el 16, el Valldoreix juga al camp del Dinàmic Batlló.

Junior B i Mira-sol B són els dos equips que ara mateix opten a l'ascens de categoria. El Junior B és el líder del grup 15, tot i que la Planada, tercer classificat, té un partit pendent per jugar. Els blau-i-negres reben aquesta jornada el Can Colapi B, penúltim classificat. La resta de partits d'aquest grup són Penya Blaugrana, setena, rep el la Marina, cinquena, el Mira-sol Baco A, sisè, juga davant l'Esdila, cuer, i la Farga, novena, juga al camp del Badia, quart.

En el grup 14, el Mira-sol B, cinquè i a un punt de la zona d'ascens, visita el camp de l'Amistat, sisè. Els mirasolencs han de guanyar i esperar que la jornada sigui propícia amb partits entre rivals directes que lluiten per pujar de categoria.

En el grup 16, el Valldoreix, que ocupa la tretzena posició, visita el camp del Dinàmic Batlló, líder. Els valldoreixencs tenen un partit complicat davant un rival que només ha perdut tres partits en el que va de temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.