La pluja tampoc atura el Junior

El Junior suma un triomf passat per aigua davant un Espluguenc bregador que mai s'ha rendit (2-0). En un camp anegat, ha guanyat el conjunt que més ha cercat la porteria rival i que ha estat més encertat de cara gol. Quan falten nou jornades per a l'acabament del campionat els blau-i-negres continuen imparables amb 13 punts de marge respecte el segon classificat, el Moja, que ha perdut (1-3) contra el Barberà.

La tripleta arbitral ha decidit disputar el partit tot i el mal estat del terreny de joc i la negativa del Junior a jugar. Algunes zones estaven completament inundades, fet que provocava que la pilota ni botés ni rodés amb naturalitat. Davant la impossibilitat de fer tres passades seguides, el partit ha estat un intercanvi de pilotades. I el Junior ha estat l'equip que s'ha mostrat més letal davant la porteria contrària. Coke ha obert el marcador a la mitja hora de joc, després d'haver fallat dues ocasions clares de gol. Només començar la segona part, Uri ha sentenciat amb un llançament de falta que ha desviat la barrera. En els últims minuts, Raul ha vist la segona groga per continuar una jugada invalidada mentre l'Espluguenc ha anat a la desesperada a pel gol de l'honor. Al final, victòria molt treballada i tres punts vitals que comencen a tenir gust de títol.

El tècnic de l'equip, Francesc Puig, lloa la tasca feta pels jugadors.

Francesc Puig

L'àrbitre i l'equip contrari volien jugar. Així que hem anat a pels tres punts. Els jugadors mereixen un 10 perquè han estat fantàstics. Defensivament estem molt forts.

La propera jornada visiten el camp del Sant Joan Despí, equip de la zona mitja, que lluita per queda entre els 11 primers classificats i aconseguir l'ascens a Segona Catalana.