L'estat del camp frena al SantCu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport perd (2-1) en la seva visita al Cubelles. Tot i l'estat del terreny de joc, després de les pluges d'aquest dissabte, el col·legiat no ha volgut suspendre el matx, fet que ha perjudicat als de José Luis Duque, que no han pogut desenvolupar el seu joc.

En un principi els dos conjunts estaven d'acord en el fet d'ajornar el matx. L'estat que presentava el terreny de joc, després de les pluges d'aquest dissabte, no era el millor per poder disputar el partit, però l'àrbitre ha decidit que el matx es jugava igualment. El partit ha estat travat i els dos conjunts han intentat buscar el gol sense massa complicació, deixant de banda les transicions de pilota i les construccions de jugades des del camp propi. Al final, ha guanyat el conjunt que ha tingut més sort i que més li ha afavorit l'escenari; el Cubelles.

El tècnic del SantCu, José Luis Duque, es mostra indignat amb la decisió arbitral.

José Luis Duque

Nosaltres no volíem jugar. En un camp normal el nostre joc hagués estat molt diferent. Ells sabien que si jugaven tenien molt a guanyar.


A l'espera que finalitzi la jornada al grup 3 de Primera Territorial, el Sant Cugat Esport continua situat en la cinquena posició de la taula classificatòria. El proper partit dels vermells-i-negres serà diumenge que ve a la ZEM Jaume Tubau, quan rebran el Bellvitge, situat a la zona mitja de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.