El Junior B continua líder després de golejar el Can Colapi B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior B

Imatge d'arxiu del Junior B

El Junior B goleja (8-0) el Can Colapi B i continua líder del grup 15 de la Tercera Territorial. La Penya Blaugrana i el Mira-sol Baco A també han guanyat els seus partits davant la Marina i l'Esdila respectivament. En el grup 14, el Mira-sol B cau derrotat al camp de l'Amistad i en el 16, el Valldoreix també perd com a visitant davant el Dinàmic Batlló.

Tres victòries i tres derrotes. Aquest és el balanç dels equips santcugatencs a la Tercera Territorial de futbol. El Junior B continua liderant el grup 15 després de golejar (8-0) el Can Colapi B. Els santcugatencs mantenen dos punts d'avantatge respecte el segon classificat, l'Escola de Futbol Ripollet. Victòria també del Mira-sol Baco A (3-1) davant l'Esdila. Els mirasolencs ocupen la cinquena plaça. Triomf també de la Penya Blaugrana (3-1) davant la Marina. Els blaugranes són setens després de sumar dos triomfs consecutius. La derrota santcugatenca del grup és de la Farga (7-0) al camp del Badia.

En el grup 14, el Mira-sol Baco B cau derrotat (5-1) al camp de l'Amistad i ocupa la sisena plaça, a quatre punts de l'ascens. En el grup 16, el Valldoreix també perd (6-1) al camp del Dinàmic Batlló, primer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.