El SantCu ja és segon


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport venç (5-2) el Vallirana, sumant la segona victòria consecutiva a casa i situant-se segon del grup 3 de la Primera Territorial. Els vermell-i-negres han vist com els visitants els remuntaven un 2 a 0 als deu últims minuts de la primera part. A la represa, els santcugatencs han estat molt superiors i han anotat tres gols en un gran partit dels homes de Jose Luís Duque.

Als sis minuts de joc el SantCu ja guanyava amb un gol de Rius i ha mostrat superioritat en el joc des de l'inici. Als 28 minuts, Joan ha anotat el segon però el Vallirana ha reaccionat en els deu últims minuts del primer temps i han igualat el marcador. El porter Jota ha evitat que la remuntada visitant fos completa. A la represa, només hi ha hagut un equip sobre el camp i ha estat el Sant Cugat Esport. Als 20 minuts de la segona, el capità, Joan, ha anotat el seu segon gol que ha donat avantatge als vermell-i-negres. Els locals no s'han conformat amb el 3 a 2 i pocs minuts més tard l'àrbitre ha donat per vàlida una rematada de cap de Carlos. El SantCu conscient de la remuntada que ha patit a la primera part no s'ha relaxat i ha anat a buscar un gol més que li donés la tranquil·litat. El cinquè i definitiu ha arribat mitjançant una jugada d'Abdul, que havia entrat poc abans.

El tècnic del SantCu, José Luís Duque, reconeix que s'han hagut de sobreposar als dos gols del Vallirana al primer temps.

José Luís Duque

A la mitja part hem parlat dels dos gols i hem reaccionat per fer el que havíem de fer.



La propera setmana els santcugatencs visiten el camp del Barberà Andalucía. El partit es disputarà diumenge a dos quarts d'una.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.