Victòria del Barça sense Benja, empat de Girona amb Migue

Imatge d'arxiu de Benja

El santcugatenc del Barça B, Benja, veu com els seus companys superen (2-3) el Vila-real B en un matx on no ha anat convocat per unes molèsties musculars. Amb aquesta victòria el conjunt de Benja continua quart a un sol punt del Celta. D'altra banda, el Girona de Migue, que ha disputat tot el partit, aconsegueix un empat als darrers minuts al camp de la Ponferradina però no aconsegueix col·locar-se en zona d'ascens a Primera Divisió.

L'entrenador del filial blaugrana, Luis Enrique ha hagut de convocar el juvenil Ernesto Cornejo per suplir a Benja, que amb molèsties musculars no ha pogut entrar a la convocatòria. Els blaugranes han superat l'altre filial de la categoria, el Vila-real B, que s'ha avançat en dues ocasions en el marcador amb dos gols del paraguaià Hernán Pérez. Pels blaugranes, Jonathan Soriano, Illie i Saul han estat els golejadors d'un Barça B que ha sabut remuntar un 2 a 1 en contra per deixar el resultat final a 2 a 3 al seu favor.

L'altre equip de Segona A amb presència santcugatenca, el Girona de Migue, ha tret un empat del camp de la Ponferradina, equip cuer de Segona A. Després d'una primera part amb molt poc joc, els dos conjunts han aconseguit els gols al segon temps. Saizar avançava els locals al minut 51 i a les acaballes del partit Chechu ha empatat el matx. El santcugatenc Migue ha disputat els noranta minuts però no ha pogut ajudar el seu equip a que acabés la jornada en posicions d'ascens.