Laura Calahorra i 10 acompanyants aniran al Madrid-Barça amb el BBVA


  • Comparteix:

L'Onze Blau escollit per Calahorra

L'Onze Blau escollit per Calahorra

La santcugatenca Laura Calahorra ha estat la guanyadora de la promoció l'Onze Blau del BBVA i gaudirà d'onze invitacions per veure el Reial Madrid-FC Barcelona d'aquest dissabte a la llotja VIP del banc al Santiago Bernabéu. Com a capitana de l'Onze Blau, Laura Calahorra ha pogut escollir deu amics i familiars que l'acompanyaran a Madrid per veure el clàssic.

Aquesta és una promoció del BBVA, patrocinador de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i inclou el desplaçament a Madrid en AVE, una visita per l'estadi, un dinar amb vistes al terreny de joc i 11 seients a la llotja VIP del BBVA per veure el partit de lliga entre el Reial Madrid i el Barça d'aquest dissabte.

La guanyadora ha estat Laura Calahorra, de 33 anys i veïna de Sant Cugat. Ella i els 10 acompanyants escollits gaudiran del clàssic com a integrants de l'Onze Blau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.