Per Setmana Santa el futbol no s'atura pel Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Imatge dels equips inferiors del Sant Cugat Esport

Imatge dels equips inferiors del Sant Cugat Esport

El conjunt cadet B del Sant Cugat Esport participa des d'avui i fins divendres el Lleida International Cup on s'enfrontarà a equips com el Paris Saint Germain, l'Osasuna o el UE Lleida. També els conjunts prebenjamí, benjamí, aleví i infantil disputen el 'Villarreal Yellow Cup' on s'enfrontaran a conjunts com el Villarreal CF, el Levante UD i el Valencia CF. L'aleví D participa en el tradicional Torneig de Sant Antoni de Calonge.

Els equips inferiors del Sant Cugat Esport participen durant aquesta setmana en diferents tornejos. El conjunt cadet B del Sant Cugat Esport inicia avui a la participació al 'Lleida International Cup'. Entre els seus rivals destaquen el Paris Saint Germain, l'Osasuna i el UE Lleida. A més, també participaran equips com l'Atlètic Segre, l'AEC Manlleu, l'UE Bordeta, l'AEM, l'UE Garbany i l'UE Balàfia.

L'entrenador del cadet B del Sant Cugat Esport, Joaquím Garcia, creu que l'objectiu principal del torneig és que els jugadors gaudeixin jugant a futbol.

Joaquím García

El primer objectiu és passar-ho bé. A nivell de competició volem quedar entre els quatre primers.


Per la seva banda els conjunts prebenjamí A, benjamí B, aleví A, aleví F e infantil B participen a Vila-real en el 'Villarreal Yellow Cup', on a més de la presència d'equips punters com el conjunt groguet, el Levante UD, el Valencia CF o l'Espanyol, també hi seran el Prat, el Plus Ultra, el Jabac Terrassa, el Gimnàstic Manresa, el Santboià o Las Rozas.

El conjunt aleví D vermell-i-negre participa en el Torneig de Calonge on s'enfrontarà a diversos clubs gironins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.