El planter del Sant Cugat Esport treu bona nota als torneigs de Setmana Santa


  • Comparteix:

Imatge dels campions santcugatencs a Calonge
Font: SCE

Imatge dels campions santcugatencs a Calonge Font: SCE

Els diferents equips del planter del Sant Cugat Esport han aprofitat les vacances de Setmana Santa per participar en diferents torneigs. A Calonge, l'aleví D s'ha proclamat campió en un torneig on ha superat el Manlleu (2-1) a la gran final. A Vila-real s'ha disputat el torneig 'Yellow Cup' on prebenjamins, que han estat subcampions, benjamins, alevins i infantils s'han enfrontat a conjunts com el Llevant, el València o el conjunt local. I finalment a Lleida s'ha disputat l'International Cup, on el cadet B santcugatenc ha arribat fins a quarts de final.

Gran paper de l'aleví D santcugatenc que s'ha proclamat campió del Torneig de Calonge després d'arribar invicte a la final i guanyar el Manlleu (2-1) a la final.

Però ha estat el 'Yellow Cup' de Vila-real el que més equips santcugatencs ha tingut amb fins a cinc representants del planter vermell-i-negre. En prebenjamí A ha finalitzat subcampió després de perdre la final contra el Villarreal per (6-0).
El benjamí B, l'aleví A, l'aleví F, l'infantil B també han participat sent l'aleví A qui millor classificació ha aconseguit amb un tercer lloc. Ha estat el planter local, el del Villarreal CF, qui s'ha mostrat com l'equip més potent guanyant en sis de les set categories.

A Lleida s'ha disputat l'International Cup , on el conjunt cadet B del Sant Cugat Esport ha caigut en quarts de final davant el UE Lleida.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Afegir que l'Aleví A i la seva afició van ser guardonats per l'organització de la Villarreal Yellow Cup com a l'equip més esportiu en la seva categoria. Un guardó més important fins i gtot que la seva brillant tercera plaça d'entre vint-i-quatre conjunts. Salutacions Cordials !!

Ferran Benet. Enviat el 26/abr/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.