El Junior respon amb una victòria a l'homenatge del club i afició

El Junior brinda una victòria a l'afició el dia que el club ha homenatjat els equips que han aconseguit l'ascens de categoria. Els blau-i-negres han capgirat el gol inicial del Cervelló i han acabat guanyant (3-1) un partit sense transcendència però amb nombroses ocasions de gol.

El Cervelló ha fet el passadís al Junior per ser el campió de lliga, però sobre la gespa ha aprofitat la relaxació inicial dels santcugatencs avançant-se als 10 minuts de partit. En una jugada idèntica, el davanter del Cervelló podria haver marcat el segon poc després, però ha xutat al pal. L'empat ha arribat gràcies a un gol en pròpia porteria de la defensa rival a la mitja hora de joc. Només començar la segona part, Francesc Puig ha realitzat tres canvis per donar minuts als menys habituals i el resultat ha estat el segon gol, obra d'Uri. Els visitants han buscat l'empat, però han topat novament amb el pal en dues ocasions. En pocs minuts tots dos equips s'han quedat amb deu jugadors, el que ha fet que hi hagués més espais i constants contraatacs. Victor Aguilar ha sentenciat amb un gol de cap en el minut 88 donant els tres punts a un Junior que ha anat de menys a més. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, reconeix que no podien fallar.

Francesc Puig

Ha estat un partit igualat i amb moltes ocasions. Potser hem tingut sort amb els pals, però nosaltres volíem guanyar, avui hi havia festa.

L'equip ha celebrat la victòria amb sidra, sota la batuta del capità Diego Álvarez. Després ha dinat juntament amb el Junior B a les instal·lacions del club. La jornada vinent visiten el camp del San Mauro.