Amb la primera part en tenen prou

El conjunt femení del Sant Cugat Esport ha guanyat el cuer de la lliga, el Palau d'Anglesola (3-1), en un partit al que li han sobrat els segons 45 minuts. Amb aquesta victòria les santcugatenques allarguen el somni d'ascendir de categoria.

Triomf previsible d'un Santcu que continua amb opcions d'aconseguir l'ascens de categoria davant un Palau d'Anglesola que és cuer. Les vermell-i-negres han sentenciat el partit a la primera part, marxant al descans amb un avantatge de tres gols. La lesió de la portera Gomara en els últims instants del primer temps ha obligat al tècnic, Tono Cadevall, a situar Andrea Vicedo sota pals, ja que la portera suplent estava amb el segon equip. En els segons 45 minuts les locals han retallat distàncies, però sense incomodar l'equip santcugatenc. L'entrenador, Tono Cadevall, ja pensa en el partit vital davant el Pardinyes.

Tono Cadevall

El triomf té valor perquè ens permet seguir tenint esperances de pujar. La setmana vinent anem a Lleida a guanyar.

La setmana vinent, última jornada de lliga al camp del Pardinyes. Una 'final' que les pot apropar a l'ascens.