El Mira-sol B manté les opcions d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

Imatge d'arxiu del Mira-sol Baco

El Mira-sol Baco B venç (2-1) l'Escola Bonaire i manté les opcions d'ascens a Segona Regional quan només falta una jornada per acabar el campionat. De la seva banda, el Valldoreix, que milita en el grup 16 de Tercera Regional ha perdut (3-1) davant el Montsant de la Peira, un resultat que manté als valldoreixencs a la zona baixa de la taula.

El Mira-sol Baco B ha complert l'objectiu per aquesta jornada, aconseguir el triomf per continuar amb opcions d'ascens a la Segona Regional. Els mirasolencs s'han enfrontat a l'Escola Bonaire i l'han vençut per un ajustat 2 a 1, resultat que manté els mirasolencs a la tercera plaça del grup 14 amb 57 punts, empatat a punts amb el segon, l'Associació Catalana per l'Amistat.
La propera jornada, els mirasolencs acaben la competició visitant el Juventut 25 de Setembre B.

De la seva banda, l'altre conjunt de Tercera Territorial que encara no ha acabat la competició, el Valldoreix, ha perdut 3 gols a 0 en la seva visita al Montsant de la Peira, una derrota que el situa en la 13a posició del grup 16. La propera i última jornada els valldoreixencs reben el Can Buxeres, conjunt situat a la mitja taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.