El Mira-sol Baco 'B' i Juventut 25 de Setembre es juguen l'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Mira-sol

Imatge d'arxiu del Mira-sol

El Mira-sol Baco 'B' visita el Juventut 25 de Setembre en l'última jornada de lliga. Una última jornada en què la segona plaça del grup 14 de Tercera Territorial encara està per decidir. El conjunt que l'aconsegueixi, Associació Catalana per l'Amistat, Mira-sol Baco 'B' o Juventut 25 de Setembre, serà el que optarà a l'ascens a Segona Regional. De la seva banda, en el grup 16 el Valldoreix rep el Can Buxeres en un partit sense cap transcendència.

L'última jornada de Tercera Territorial arriba amb més emoció que mai. Els conjunts Associació Catalana per l'Amistat (2n), el Mira-sol Bacó B (3r) i el Juventut 25 de Setembre (4t), arriben empatats a punts. Per tant, en funció dels resultats es decidirà qui acaba el campionat en segona posició i, per tant, qui opta a l'ascens a Segona Regional.

Els mirasolencs visiten el Juventut 25 de Setembre dissabte a les sis de la tarda. L'altre partit clau per la lluita d'aquesta segona plaça serà entre l'Associació Catalana de l'Amistat i el Nàfida, diumenge a les dues del migdia.

Pel que fa al grup 16, el Valldoreix (13è) rep el Can Buxeres (7è) en un partit sense cap transcendència. El matx serà diumenge a les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.