Els alevins del SantCu poden pujar a Primera Divisió


  • Comparteix:

L'aleví a del Sant Cugat Esport

L'aleví a del Sant Cugat Esport

Els alevins A i B del Sant Cugat Esport poden assolir l'ascens a Primera Divisió, màxima categoria del futbol català, en la darrera jornada de competició. L'aleví A, tercer, rep el segon, el Manresa. Els vermell-i-negres han de guanyar si volen pujar. L'aleví B, líder, també ha de vèncer al camp del Cerdanyola B per aconseguir l'ascens.

Jornada decisiva la que viuran els dos alevins del Sant Cugat Esport. L'aleví B, en el grup 4, ha de guanyar al camp del Cerdanyola B per quedar campió i pujar de categoria. Els santcugatencs han completat una molt bona temporada sense perdre cap partit. Els vermell-i-negres són clars favorits després que en el partit d'anada guanyés (5-0) els cerdanyolencs. El matx entre el Cerdanyola B i el SantCu B serà dissabte a la una del migdia.

En el grup 3, l'aleví a del SantCu, ocupa la tercera plaça i rep el segon, el Manresa. El líder, Cornellà, no pot pujar perquè ja té dos equips a Primera. Aquest fet fa que la plaça d'ascens quedi pel segon classificat. El SantCu ha de guanyar perquè qualsevol altre resultat el deixa sense cap opció. Els manresans tenen un avantatge de dos punts sobre l'equip santcugatenc. En el partit de la primera volta, el Manresa va guanyar (3-1) l'equip de Julián Marín. Precisament, el tècnic de l'equip santcugatenc creu que aquest partit és un premi per als seus jugadors i esperen poder controlar els nervis d'un matx amb molta tensió.

Julián Marín

Arribar a aquest partit amb opcions és un premi per als meus jugadors. Cal controlar els nervis.






El matx entre el SantCu i el Manresa es juga diumenge a les cinc de la tarda a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.