Benja marca i guanya amb el Barça B, Migue perd amb el Girona


  • Comparteix:

El santcugatenc Benja amb el Barça B

El santcugatenc Benja amb el Barça B

El Barça B derrota (5-1) el Salamanca amb un gol del santcugatenc Benja i ocupa la tercera posició a Segona Divisió a falta d'una jornada per acabar la lliga. El Girona amb el santcugatenc Migue a les seves files perd (4-0) al camp del Numància i se situa en 13a posició.

Cara i creu pels futbolistes santcugatencs que militen a Segona Divisió A. El Barça B ha golejat sense massa problemes el Salamanca (5-1). Destacar el primer gol del matx marcat pel santcugatenc Benja que ha obert el camí del triomf per l'equip de Luis Enrique. Els culers són tercers a falta d'una jornada per acabar la competició i continuen fent una gran temporada.

L'altre santcugatenc de la categoria, el defensa del Girona Migue no ha pogut evitar la golejada (4-0) al camp del Numància. Els gironins ocupen la 13a posició a falta d'una jornada per acabar la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.