Doble enfrontament per seguir rodant


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla per aquesta temporada

Imatge de la plantilla per aquesta temporada

El Sant Cugat Esport disputa aquest cap de setmana dos enfrontaments per continuar preparant-se de cara a l'inici de la competició oficial. El tècnic del conjunt, José Luis Duque, s'ha mostrat satisfet amb l'estat físic dels seus jugadors.

Els santcugatencs ja han disputat diversos partits amistosos de pretemporada. L'últim, aquest dijous contra el Sant Quirze, ha acabat en derrota santcugatenca per 1 gol a 0. Aquest dissabte els santcugatencs visitaran l'Arrabal, conjunt que milita a Segona Catala, igual que el SantCu. Diumenge serà el segon enfrontament davant el Parets, també de Segona Catalana.
El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, explica a Cugat.cat què espera d'aquests dos enfrontaments.

José Luis Duque

Seguir fent recorregut de pretemporada i repartint minuts. Intentar insistir que tàcticament cal estar bé per completar el que falti físicament.



El partit de dissabte davant l'Arrabal tindrà lloc a les sis de la tarda al camp dels de Santa Coloma de Gramanet i el de diumenge, que també serà a les sis de la tarda, serà a la ZEM Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.