Lucas Porcar fa dos gols i dóna la victòria al Vila-real B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El jugador santcugatenc Lucas Porcar ha fet do dels gols del seu equip, el Vila-real B, en la victòria de l'equip groguet contra el Xerès (3-1). Porcar ha estat determinant amb un golàs des de molta distància al minut 41, mentre que al 67 ha aprofitat un refús per fer el segon. Campano ha posat emoció al matx fent el gol del Xerès al minut 84, i Gerard ha rematat el partit al 95 fent el tercer.

Lucas Porcar ha estat el protagonista del matx entre el Vila-real B i el Xerès, corresponent a la 17a jornada de la Segona Divisió A, que ha acabat en victòria local. El santcugatenc ha fet un dels gols de la jornada, ja que a les acaballes de la primera part ha agafat una pilota al mig del camp, ha avançat uns metres i ha fet un xut fort que ha superat el porter del Xerès Toni Doblas. El segon gol ha estat fruït d'un refús del porter visitant, que ha aprofitat Porcar per fer el segon.

A les acaballes del matx Campano ha apropat el Xerès, però Gerard ha tancat al matx quan passaven cinc minuts del temps afegit. Amb aquesta victòria els groguets s'allunyen de les posicions de descens i acumulen 18 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.