El Junior vol confirmar la seva progressió a Vilassar de Mar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior visita aquest diumenge el camp del Vilassar de Mar en la 24a jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els blau-i-negres, que acumulen tres partits consecutius sense perdre, intentaran confirmar la millora en el joc amb una victòria vital per la permanència. El tècnic, Francesc Puig, té les importants baixes del porter Ortega, el davanter Manolo i Mallol.

El conjunt santcugatenc ha de confirmar la progressió que ha mostrat en els darrers partits per mirar de sumar una victòria molt necessària. Els blau-i-negres són cuers a la taula i s'enfronten al cinquè classificat, un Vilassar de Mar que tan sols ha perdut dos partits com a local i que té a les seves files jugadors que han militat molts anys a Tercera Divisió. Per aquest matx l'entrenador blau-i-negre, Francesc Puig, no podrà comptar amb el porter Ortega, ni tampoc amb Manolo i Mallol. En contraposició, el Junior recupera el central Manu, que podria formar a l'eix de la defensa amb un Blasco que torna a exercir de líder a la rereguarda. Puig preveu un matx en el qual hauran de cedir la pilota, però remarca que en cap cas els val sumar un punt, ja que la situació de l'equip requereix sumar-ne tres.

Francesc Puig

Ells portaran el pes del partit perquè tenen bon equip. Sempre intentem guanyar. Necesitem sumar de tres en tres per tenir alguna opció de salvació.






El matx entre el Vilassar i el Junior es disputa aquest diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.