Al Junior se li escapen uns punts vitals davant el Guíxols

El Junior FC cau davant el Guíxols (1-2) en la 27a jornada del grup 1 de Primera Catalana i es complica encara més la permanència. Malgrat jugar mitja hora amb un home més, els santcugatencs han vist com els visitants marcaven el segon gol pocs instants després d'haver empatat.

En una primera part amb poca continuïtat i escasses ocasions de gol, el Guíxols ha aprofitat una jugada aïllada per inaugurar el marcador mitjançant Peque, quan faltaven cinc minuts per arribar al descans. L'intercanvi de pilotades ha estat una constant i cap dels dos conjunts ha volgut mantenir la possessió. Només començar la segona part, novament Peque, ha posat a prova Ortega amb una rematada de cap. Poc després, el jugador visitant Pau ha estat expulsat per doble amonestació, deixant el Guíxols amb un home menys durant més de mitja hora. El tècnic santcugatenc, Francesc Puig, ha decidit donar entrada al juvenil Cortés, a Espada, Sbertoli i Sors, per mirar d'augmentar la presència ofensiva. I el resultat ha arribat al minut 70, quan Uri ha culminat una excel·lent jugada col·lectiva. Amb el Junior bolcat a l'atac i el rival tancat al darrere i amb un home menys, tots semblava indicar que els blau-i-negres podrien sumar els tres punts. Però en la següent jugada, el Guíxols ha marcat el segon en una de les poques arribades a l'àrea. Fins al final, els santcugatencs ho han intentat, i Sbertoli ha tingut l'empat, primer amb una rematada de cap que ha marxat alt i, ja amb el temps complert, amb una falta a la frontal. En els últims minuts no s'ha jugat, a causa de les interrupcions constants i les expulsions d'Uri i Vega per part santcugatenca, i el tècnic visitant. Al final, dolorosa derrota que complica la permanència notablement als homes de Puig. L'entrenador reconeix les mancances de l'equip.

Francesc Puig

No fem ocasions de gol, no xutem a porteria i l'equip lluita però ens falten coses que no hem trobat en tot l'any.

El Junior visita la setmana vinent el Sant Cristóbal, en una nova final per cercar mantenir-se a Primera Catalana.