Obertes les inscripcions per al 2on Campus d'estiu del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les inscripcions per al 2on Campus d'estiu a Llívia del Sant Cugat Esport s'obren des d'aquest dimarts fins el primer divendres de maig. Aquells que hi participin podran gaudir de diverses activitats relacionades amb el futbol a més d'altres activitats. L'estada, limitada a 64 nens i que tindrà lloc a l'Alberg Anna Maria Jané de Llívia, es durà a terme des del tercer diumenge fins al quart dissabte de juliol.

Després de l'èxit de la primera edició, el Sant Cugat Esport ha decidit repetir experiència. En aquesta estada els participants podran gaudir del seu esport, el futbol, però també hi haurà d'altres activitats no relacionades amb aquest esport. Les places per aquesta estada estan limitades a 64 persones. El vicepresident de l'àrea Social i de Comunicació del Sant Cugat Esport, Ferran Benet, explica que després de l'èxit de l'any passat esperen que l'experiència es repeteixi.

Ferran Benet

Estem parlant d'un model igual al de l'any passat. El cost tindrà un petit increment però esperem que torni a ser un èxit.



El 2on Campus d'estiu a Llívia del Sant Cugat Esport es durà a terme a l'Alberg Anna Maria Jané de Llívia i serà des del tercer diumenge fins el quart dissabte de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.