L'infantil-aleví femení del Sant Cugat Esport participarà en el prestigiós torneig Vila de Centelles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Sant Cugat Esport

Imatge d'arxiu / Font: Sant Cugat Esport

L'infantil-aleví femení del Sant Cugat Esport ha estat convidat per participar a finals de setembre en el Vila de Centelles. Un torneig en què es veuran les cares amb els millors equips catalans de la categoria com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o l'Estartit, entre d'altres.

Les santcugatenques han estat convidades per participar en aquest torneig que enguany arriba a la 3a edició i que aplega els millors equips de Catalunya de la categoria. Amb alguns rivals encara per confirmar, les vermell-i-negres, que enguany entrenen el tàndem format per Marta Sagol i Clàudia Serra, jugaran contra equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o l'Estartit.

El coordinador de futbol femení del Sant Cugat Esport, Tono Cadevall, destaca la importància de poder enfrontar-se a rivals d'aquesta categoria.

Tono Cadevall

Ens van convidar i vam acceptar. Jugar contra aquests equips en pretemporada està bé, fer-ho durant la temporada és més complicat.





El torneig es disputa a finals de setembre a Centelles i servirà de pretemporada per al conjunt santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.