L'MC Sant Cugat inicia la temporada amb només set jugadores i sense atacants


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'MC Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'MC Sant Cugat

L'MC Sant Cugat comença la temporada amb només set jugadores i sense cap efectiu a la part atacant. L'equip entrenat per Frank Ramo ha vist com durant les vacances d'estiu han marxat quatre jugadores i es fixa com objectiu fins a l'inici de la competició, el 22 de setembre, aconseguir jugadores per crear una plantilla competitiva.

El conjunt santcugatenc té tres setmanes per reforçar la plantilla de cara a l'inici de la competició a Divisió d'Honor Catalana. El conjunt dirigit per Frank Ramo, que havia incorporat a Cristina Fauste i Miriam Navarro abans de les vacances d'estiu, ha vist com han marxat fins a quatre jugadores i s'ha quedat amb només set efectius. Cap de les integrants de la plantilla és una especialista en el joc d'atac fet que fa que, com comenta Frank Ramo, sigui la principal posició a reforçar.

Frank Ramo

Han canviat els nostres plans d'inici i ara necessitem quatre jugadores més, sobretot a la part d'atac.


L'MC Sant Cugat comença els entrenaments aquest dilluns i té fins el 22 de setembre per incorporar noves jugadores a la seva disciplina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.