El Centre Núria Caballé continuarà col·laborant amb el Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

El Centre Núria Caballè continuarà una temporada més tractant els jugadors del Sant Cugat Esport

El Centre Núria Caballè continuarà una temporada més tractant els jugadors del Sant Cugat Esport

El Centre Núria Caballé col·laborarà un anys més amb el Sant Cugat Esport. L'acord permet que tots els jugadors que integren l'entitat santcugatenca tinguin descomptes en el tractament de fisioteràpia sempre que siguin atesos al centre mèdic. D'aquesta forma, tret del primer equip masculí, el SantCu s'estalvia contractar un professional per tractar lesions i molèsties .

Un any més seguirà l'acord entre el Sant Cugat Esport i el Centre Núria Caballé, ja que totes dues parts han mostrat la seva satisfacció prolongant una temporada més la col·laboració entre les dues entitats. Un acord, que pels jugadors que formen el femení i la base del club seran atesos de forma gratuita a les instal·lacions del club, mentre que quan els jugadors, inclós els del primer equip masculí, es dirigeixin a les instal·lacions del centre mèdic disposaran de preus especials. Un fet que, com explica el vicepresident esportiu, Ferran Benet, l'entitat santcugatenca s'estalvia tenir un fisioterapeuta en nòmina.

Ferran Benet

Necessitem un servei de fisioteràpia. Es pot contractar o pots contractar una companyia, com el Centre Núria, que ens evita tenir a una persona fixe dins del nostre saff.


Per tant, qualsevol jugador que aquesta temporada pateixi una lesió rebrà tractament per part d'un professional del Centre Núria Caballé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.