Segon triomf consecutiu i primer a domicili de l'Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Flotresta suma de tres en tres

L'Olímpyc Floresta venç el Sant Vicenç (2-4) a la quarta jornada del grup 2 de la Tercera Divisió i suma el primer triomf a domicili de la temporada. Els blanc-i-blaus s'han avançat amb un gol de Fernando als dos minuts, però els locals han empatat abans del descans. A la represa els florestans han estat superiors i s'han endut el triomf gràcies als gols de Marc Feu, Albert Cardona i Dani Martí. L'Olímpyc suma tres victòries i un empat en aquest inici de lliga.

L'Olímpyc visitava la complicada pista del Sant Vicenç, un vell conegut en un partit que ja s'ha fet tradicional en els últims anys al grup 2 de Tercera Divisió. L'Olímpyc ha començat de la millor manera i gràcies a Fernando Echevarría s'han avançat als dos minuts de joc. El Sant Vicenç però, ha venut cara la derrota i ha igualat als 10 minuts arribant-se amb l'empat (1-1) a la mitja part. A la represa, el marcador ha trigat gairebé deu minuts a moure's de nou i ha estat gràcies a Marc Feu. Amb l'1 a 2 el Sant Vicenç s'ha obert i l'Olímpyc ho ha aprofitat per fer el tercer i quart gol mitjançant Albert Cardona i Dani Martí. Al final del partit, el Sant Vicenç ha fet el segon gol amb el qual s'ha acabat el partit. L'autor del tercer gol, Albert Cardona, destaca que les instruccions del tècnic florestà, Xaloc Rion, els ha permès endur-se el triomf.

Albert Cardona

A la primera part han imposat el seu joc, però al segon temps hem fet el que ens ha dit el Xaloc i ens n'hem sortit.

La setmana vinent els florestans reben la visita del Martorell Club Sala.