El Valldoreix FC és líder del grup 16 amb cinc victòries consecutives


  • Comparteix:

Els valldoreixencs són líders en solitari

Els valldoreixencs són líders en solitari

El Valldoreix FC goleja (5-1) el Can Clota a la 5a jornada del grup 16 de Quarta Catalana. En el mateix grup, el Nouvallès torna a caure per 3a jornada consecutiva i es manté a la mitja taula. Al grup 19, el Valldoreix B empata (1-1) contra el Lions B i en el 14, el Mira-sol Baco guanya el Rubí B i és tercer.

Tot i que només es porten disputades cinc jornades, els valldoreixencs s'estan mostran com un equip molt sòlid, que compta tots els enfrontaments per golejades. Amb 24 gols a favor i només un en contra, el que han encaixat aquesta jornada contra el Can Clota, l'equip verd-i-blanc és líder en solitari del grup 16 amb 15 punts. En el mateix grup, el Nouvallès cau (2-0) davant el San Pancracio B, i es queda a la mitja taula després de tres derrotes consecutives.

En el grup 14, el Mira-sol Baco guanya per la mínima el Rubí B (2-3) i es col·loca tercer amb 12 punts. En el grup 19, el Valldoreix B empata a un gol al camp del Lions B, sumant quatre punts en set jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.