La defensa del Junior té una prova de foc davant un Cubelles molt golejador

Els santcugatencs han de fer del seu camp un fortí

El Junior rep el Cubelles aquest dissabte a partir d'un quart de cinc de la tarda a la 10a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han puntuat en els dos darrers partits a casa i esperen fer valer el factor camp per superar un Cubelles que és segon a la classificació.

El conjunt de Francesc Puig no acaba d'arrencar i encadenar una sèrie de resultats positius que el permetin sortir de la part baixa de la classificació. La passada setmana, derrota per la mínima (2-1) contra el Juventud Prat després de dues errades defensives, un fet que està marcant la temporada blau-i-negre, amb molt encert en atac i poc en defensa.

Aquesta setmana arriba a Sant Cugat un Cubelles que és segon amb 16 punts i amb el millor registre golejador del grup. Una prova de foc per a la defensa blau-i-negra que des de que ha començat el campionat ha estat un dels punts més dèbils de l'equip. El tècnic del Junior, Francesc Puig, espera que aquestes coses millorin i poder aconseguir un bon resultat contra el Cubelles.

Francesc Puig

No guanyem partits i quan són igualats sempre cauen de banda contrària. El Cubelles és un bon equip i està fent molts gols, però esperem poder guanyar.

El matx es juga aquest dissabte a partir d'un quart de cinc de la tarda a les instal·lacions del Junior. Els santcugatencs són penúltims amb sis punts en nou jornades, tot i que encara tenen un partit pendent. Francesc Puig continua amb la baixa d'Espada i té els dubtes de Carlos i Manu.