Més de 400 jugadors desfilen en l'acte de presentació de la Penya Blaugrana


  • Comparteix:

Enguany la Penya Blaugrana Sant Cugat està formada per 430 jugadors

Enguany la Penya Blaugrana Sant Cugat està formada per 430 jugadors

La formació i l'educació dels jugadors és el principal objectiu que la Penya Blaugrana Sant Cugat vol inculcar als més de 400 membres que defensen la samarreta de l'entitat. Aquesta és la principal idea que el president del club, Josep Maria Félez, ha volgut transmetre en l'acte de presentació de la temporada 2012-2013 que s'ha dut a terme aquest divendres a la ZEM de Can Magí. En l'acte també ha assistit el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, el regidor socialista Pere Soler,el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera, i l'exfutbolista del Barça Julio Alberto, que ha acudit en representació del Futbol Club Barcelona.



Una temporada més la Penya Blaugrana Sant Cugat s'ha presentat en família i per vuitè any ho ha fet l'escola de futbol Hristo Stoichkov. L'acte ha començat amb les fotografies dels equips que formen l'entitat blaugrana al costat dels directius de l'entitat. A continuació ha tingut lloc la presentació i desfilada de tots els equips davant l'afició blaugrana, que omplia les grades de la ZEM de Can Magí. I l'esdeveniment ha finalitzat amb els discursos dels directius i personalitats presents. El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, ha destacat la importància que l'entitat dóna als seus jugadors en l'educació i els valors.

Josep Maria Félez

Hem arribat als 430 nens. Estem creixent amb els equips, a qui inculquem els nostres valors, com saber guanyar i perdre.


De la seva banda, l'exfutbolista i representant del Futbol Club Barcelona, Julio Alberto, ha assegurat que l'entitat blaugrana té en la Penya Blaugrana un exemple a seguir.

Julio Alberto

Estem implicats amb la Penya i el futbol base. La Penya té alguna cosa especial. Fa una gran feina i té un gran futbol base. És un exemple a seguir.


En la mateixa línia, el directiu de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera, ha destacat la feina que fa la Penya, en què destaca les persones per davant dels futbolistes.

Francesc Folguera

La feina de la Penya és d'agraïr perquè ajuden a fer persones. En una societat multicultural fan una gran feina d'integració. L'enhorabona per la tasca que fan.


Pel que fa a infraestructures, la presentació ha servit per anunciar una novetat important. I és que sembla que el problema de la ZEM de Can Magí amb els pollancres, que fan mal bé la gespa articifial, arriba a la seva fi. El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ha assegurat que de cara al Nadal l'Ajuntament tractarà el problema amb els arranjaments.

Pere Casajoana

Els arranjaments els portarem a terme al Nadal. Se'ls injecta un producte que resoldran el problema.


L'acte també ha comptat amb la presència del regidor socialista, Pere Soler. Una nova edició del tret de sortida d'una entitat que, a través dels colors blaugrana, prioritza l'educació més enllà de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.